fredag den 17. august 2012

En særlig pude til en særlig dreng

I Leanders nye klasse skal de alle have en lille pude med til at sidde på når de holder samling på gulvet. Så det var jo heldigt at vi i onsdags havde været på "shopping" tur til den lokale Mødrehjælp, og blandt andet var kommet hjem med en babydynebetræk med Bamse og Kylling :-)
Da jeg foreslog knægten at bruge dette var det bare fjong med ham. Han har selv valgt hvilket motiv det skulle være og han valgte også farve på småfolkæblerne.
Synes faktisk sammensætningen blev ret god, der er turkis bævernylon på bagsiden, grøn lynlås, og så har jeg lavet tittekant af grønt svampestof.

torsdag den 16. august 2012

Klokken 12 er jeg en trold...

Så har klokken stille og roligt passeret de 12 om aftenen til torsdag den 16. august 2012.
I "dag" skal Leander starte i skole og i kan tro vi glæder os!
Inden han faldt i søvn blev det lige til en god times højtlæsning og abc-træning, med ualmindelig artig dreng :-D

tirsdag den 14. august 2012

En strøm af Bambier

Ok, strøm er nok så meget sagt, der er ihvertfald Bambier på voksiposen, og nu har jeg fået et fantastisk fund ind af døren fra ts.
De søde små skal naturligvis have plads inde i Leonoras sættekasse. Kunne være at jeg viser den frem en dag ;)

Se en fin æske de kom i :)

Paddehatten fik jeg "krejlet" med i købet, og tænker den nok skal blive fin i barnevognen eller...? Hvor tænker I at den kunne finde plads?

mandag den 13. august 2012

Strikkerier fra Oldemor Else

Da vi i sidste uge havde været hjemme og tømme min mors loft for pigeværelse klenodier, så kom der også en hel kasse ud af det med barndomsminder i form af Barbier, Lady Lovelylocks dukker, Alfer og Cupcake-piger. Jeg kan næsten ikke vente med at Leonora skal lege med dem, men der går alligevel nogle år endnu.. (heldigvis er hun stadig bedårende baby). Så da vores kælderrum er noget værre l... så måtte jeg jo ringe til Renés farmor, ungernes oldemor, og høre om vi kunne låne os til en plads i hendes kælder! Jo det kunne vi bestemt, og da vi alligevel var på besøg, så havde hun da lige strikket lidt hagesmække til prinsessen :)
Hun kan så godt lide at have noget i hænderne, så nu har jeg altså fået købt lidt garn til et par fine små trøjer hun kan gå igang med.. farverne matcher perfekt det stof jeg har syet voksipose betræk af (har det i to farver), skal nemlig have syet lidt tøj til prinsessen.. er faktisk igang med en buksedragt i de koral/grønne farver, men mere om det en anden gang ;-)

Ugle Sanseklud Adiction

Måtte jo lige sy en Ugle til prinsessen også.. Nu jeg endelig havde fået det ventede retrostof hjem. Den blev ret vellykket hvis du spørger mig selv, og Leonora kan ihvertfald lide den ;-)

Leonora på legetæppet (Patchwork lavet af Farmors kollega)

Uglen "Leonora" i Lilla stof og maskin-applikeret, suttesnoren har fået en Mam-aplikator klipset på, så den passer til vores sutter.
Har forøvrigt også smidt en annonce med ugler på TS, så bliver det spændende at se om der er nogle der kunne tænke sig en.. kunne ihvertfald godt lave lidt flere.. klør i fingrene..

Ugle Sanseklud Til Klara

For en uge siden fødte min aller-aller bedste veninde Karin, sit andet barn Klara.
Så da vi besøgte hende i tirsdags, skulle Klara selvfølgelig have en særlig gave. Det blev til en Ugle Sanse-/nusseklud med navn på, og to matchende sanseposer (+en fin Småfolk body m cirkus på) 

Uglen er syet i Småfolk og blomstret stof fra Stof2000
(beklager billedkvaliteten, men der var ikke skyggen af dagslys tilbage da det blev taget ;-) )

Lille Klara, få dage gammel, og store Leonora, som rent faktisk var 200g mindre ved fødslen ca. 21 uger tidligere.. gavtyv..
Forresten: Man misunder jo slet ikke Klaras fine Liberty sengetøj vel? (og der var mere i vuggen... gad vide hvad der gemmer sig i skabet...)

søndag den 12. august 2012

Sanseposer til Leonora

Leonora kom allerede for snart 2mdr siden i "lege-alderen", så jeg genoptog en gammel ide, at sy små sanseposer med en masse nuldremærker af fine bånd. Jeg synes det kunne være skægt at sælge et par stykker på trendsales, så der blev også lige lavet nogle i drengefarver :)

En del af farveudvalget, so far. Billedet af Leoonora i Molodragten med græs og valmueprint er snuppet i anlægget for et par uger siden (looove it)

Total fordybning på biltur til Kbh, med en knitrende Sovetrine Sansepose med fyld af cellonfan og krøyerkugler

Stof-trip

Synes lige jeg vil vise hvad jeg fik ind af døren fra ts den anden dag.. Har fået ryddet et par hylder i Leonoras micro-værelse, hvor jeg også har fået plads til et syhjørne til mig.
Deraf Leonoras Skatkammer ;)
Der kom også lige et par detail-varer i stakken da turen gik til Stof og Stil igår..

De fine hylder jeg har "lånt" af Leonora, bagbeklædningen er tapetseret med papir fra Tigeren. 
På øverste hylde ligger en bunke færdige og halvfærdige sanseposer og nusseklude klar til bestillinger via ts :)
(I æsken gemmer sig små figurer i selvsamme papir, som gæsterne ved Leonoras barnedåb skrev hilsner på under en af sangene. De skal klippes til en fin uro her en af dagene..når jeg liiige..)

Denne pakke modtog jeg fra Rikke, du kan se hendes blog på bemydragonfly.dk,
de to næste billeder er med nyt Småfolk+Sovetrine+ej sikke leg opklip fra Jannie hos retrorhubarb (facebook.com/retrorhubarb)

Standardfarverne :)
Lækkerbiskner <3

Slut på barsel og fix-færdig voksipose

Jubiiiii!
så kom dagen hvor jeg endelig fik færdiggjort voksi (egentlig slee-bee) betrækket til Leonoras arvestykke fra storebror Leander.
Den har faktisk været næsten-færdig de sidste godt to måneder, men manglede liiige at få den lilla anoraksnor hjem til den lokale stofbiks (det tog vel de første to uger), så gik tandhjulene i den gamle Singer Solaris...!
 Lykkeligvis var jeg så heldig at arve en gammel Husqvarna Computer 500, men da den endelig kom hjem, så stod der lige et væld af andre krea ideer og pressede på her øverst oppe mellem ørerne ;)
Når, men i dag kom dagen, min (alt for korte) barsel stoppede for ti dage siden, og nu er der kun en uges ferietid (gisp) til jeg skal tilbage til det lykkelige karriereliv. Så nu SKULLE den kørepose gøres færdig, og så skulle der fyldes noget på den blog jeg har gået og sparet sammen til, siden jeg startede barsel tilbage i midten af februar :-D

Rigtig hjertelig velkommen til <3

Ps. Jeg håber at du som er kommet forbi synes posen er nogenlunde vellykket, jeg er ihvertfald godt tilfreds (især over at det er lykkes at blive færdig inden prinsessen nåede at blive for stor)
(spændende om jeg kan finde ud af at vedhæfte billeder fra iPad, gisp!
Leonora beundrer de applikerede blomster

Hovedenden er kantet med svampepoplin, brugt som løbegang

På forsiden har jeg applikeret tre store svampe, som jeg syntes passerede til printenes "skovtema"

Posen er lukket foroven med lillamalet aflang knap og turkis elastikbånd, forside "flappen" er kantet med turkis blondetittekant..

Lidt flere billeder :o)

Nærbillede af applikationen

Iiiihh hvor er det herligt her :o)